Nye gulve på ingen tid

Har du et ønske om at forbedre dine trægulve og omdanne dem fra slidte til smukke, så kan du ret nemt nå målet med en gulvafslibning og en ny overfladebehandling af dine gulve.

Bor du med et solidt trægulv, der ikke har fået mange gulvafslibninger i sin levetid, så kan du sagtens forny det og skabe gode resultater ved at give gulvet en gulvafslibning og en overfladebehandling – spørgsmålet er blot, om du skal stå for projektet selv eller hyre en professionel ind til at klare arbejdet for dig.

Hvis du er meget god til gør-det-selv arbejde, kan du faktisk godt selv stå for at forny dine trægulve. Men det kræver øvelse, en sikker hånd og et øje for detaljerne, for du kan nemt komme til at beskadige overfladerne med de tunge maskiner, der bruges til arbejdet.

Hvis du vil være sikker på et godt resultat, anbefales det at hyre en professionel til opgaven – på den måde kommer du hurtigst og mest sikker gennem processen og i mål med et god resultat.


Find en god håndværker
Når du skal vælge en håndværker til at klare din gulvafslibning, så bør du vælge ud fra din mavefornemmelse og den kemi, du har med personen. Vælg en professionel med god erfaring på området, en der kan sit kram og ved hvad han har med at gøre. Vælg samtidig en du har en god kemi med, en der forstår dig og dine ønsker.

Det vigtigste for at opnå et godt resultat er, at du får fremlagt dine ønsker for projektet til det firma eller den mand, der skal løse opgaven. Fortæl om dine forventninger, så I begge er enige om, hvad der præcis skal laves, hvad det koster, hvad tidshorisonten er og andre detaljer i den dur. Når I er enige, kan arbejdet gå i gang og du glæde dig til at se dit gamle gulv i en ny smuk udgave.