Professionel assistance til rydning eller salg af dødsbo

08 oktober 2019
admin

Står du midt i sorgen og tabet af en nyligt afdød ven eller slægtning, kan det være endog særdeles vanskeligt at skulle overskue alle de praktiske opgaver, som følger i kølvandet på et dødsfald. Ud over det, at arv og gæld skal fordeles og boet gøres op, skal der også arrangeres en begravelse eller en bisættelse. Alt dette skal ske inden for forholdsvis kort tid efter dødsfaldet, hvilket blot gør situationen endnu mere stressende for de efterlevende. Og oven i det hele skal den afdødes jordiske gods også afvikles – det er det, man kalder rydning eller tømning af dødsbo.

Hvem kan hjælpe mig med rydning af dødsbo?

Du tilkalder sandsynligvis en bedemand, som kan hjælpe med begravelses arrangementet, og en advokat, som kan hjælpe med alt papir arbejdet. Men hvad stiller man op med dødsboet? Det kan jo hurtigt vise sig at være en tung og svær opgave at skulle rydde op i alle den afdødes møbler og personlige genstande – især hvis der var tale om en nær slægtning, og boligen måske endda var dit barndomshjem.

Til alt held er der også her hjælp at hente. Marskandiseren i Store Kongensgade har igennem mere end fyrre år hjulpet familie til afdøde med at rydde dødsbo og bortskaffe effekter, som kræver mere end blot en almindelig personbil. Når du laver en aftale om rydning af dødsbo med Marskandiseren i Store Kongensgade, kan du være sikker på, at aftalen bliver opretholdt til punkt og prikke. Dette uanset om du har lavet en aftale om opkøb af dødsbo, eller om den udelukkende handler om bortskaffelse eller salg af enkelte effekter. Marskandiseren i Store Kongensgade optræder altid med værdighed og respekt over for såvel de efterlevende som i forbindelse med håndtering af dødsboet.

Du kan kontakte Marskandiseren i Store Kongensgade via dødsbo-rydning.dk

Flere Nyheder