Ryd op, mal og sælg dit hus

03 februar 2022
lotte_hindsberg

advertorial

Inden du kontakter en ejendomsmægler, er der flere ting, du selv kan gøre for at din bolig fremstår mere salgsbar også overfor den ejendomsmægler, du har valgt skal sælge din bolig. Start med at få ryddet op på din grund. Slå græsset og sæt nogle friske blomster, så der ser indbydende ud, når der er fremvisning.

Det samme gælder indvendig. Ryd op og skab luft. Det vil gøre det nemmere for køberne at se sig selv bo i huset. Er det lang tid siden at der er blevet malet, kan du med fordel bruge tid og kræfter på at få malet. Et nymalet hus virker langt mere indbydende ud og der vil være mindre at lave for nye købere. Du kan læse mere her malerholte.dk. 

maler holte

Få malet huset udvendigt

Når du gør dit hus klar til at blive solgt, bør du også overveje om du skal give murene en omgang også. Det er en større omgang, så du skal regne på om det kan betale sig. I den udregning skal også indgå, at det som regel er nemmere at sælge et hus, der er blevet sandblæst og efterfølgende malet. 

Det er en god ide at starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning vil fjerne den gamle maling fra huset og det vil stå nøgent. Sandblæsningen vil også fjerne gammel skidt og snavs og hvad der må være af grønne alger. Er der løs pus, vil det også blive fjernet og det er nemmere at se, om der skal en murer forbi, før der bliver malet. 

Det er vigtigt at huset får tid til at tørre, inden du får malet. Ellers kan du risikere at få fugt. 

Et malet hus der først er blevet sandblæst vil blive langt flottere og det vil holde sig pænere end hvis du har valgt blot at få det malet.

Flere nyheder