Sådan reparerer du ruderne i dit drivhus

Har vinteren været ekstra hård og er en af dine ruder sprunget i dit drivhus? Eller har du været så uheldig at blive ramt af en haglstorm? Det kan også være at naboens unge har været lidt for vild med sin fodbold. Der kan ihvertfald være mange grunde til at skulle skifte ruderne i sit drivhus, men hvordan gør man? Og kan man overhovedet gøre det selv? Læs videre for at få svaret.

Skift dine ruder selv

Hvis du er lidt fiks på fingrene, så er det ikke det store problem at skifte en rude i sit drivhus. Modsat ruder i husets vinduer eller døre, er det faktisk ikke særligt svært. De fleste drivhuse er designet på sådan en måde, at man let kan vippe en ødelagt rude ud, og indsætte en ny. Det kræver ikke andet end et par handsker og lidt fingerfærdighed, og så kan du dine planter nyde sollyset ordentligt igen.

Hvis du ikke kan skifte dine ruder selv

Hvis du af den ene eller anden grund ikke selv er i stand til at skifte dine ruder, så er der heldigvis hjælp at hente. I stedet for at bøvle med det selv, så kan du ringe til en glarmester i stedet for. Du finder let en glarmester ved at gå ind på Google. Hvis f.eks. har brug for en glarmester i varde, så skriver du bare “find glarmester varde” og så vil automatisk får en liste over glarmestre i dit område.

Brug dit netværk

Det kan også være at du er så heldig at have en glarmester i dit netværk, eller måske er der en i dit netværk der enten kender eller kan anbefale en glarmester der kan løse opgaven for dig. Uanset, så er personlige relationer nogle gange de bedste, og kan have en positiv betydning for den endelige pris.