Skab balance i hverdagen med regelmæssig massage

03 december 2020
Astrid Pedersen

Hvis du går og kæmper med stress i hverdagen, vil det typisk sætte sig som fysiske symptomer i din krop og dermed forværre tilstanden. Derfor bør du søge at mindske disse symptomer, hvilket du kan gøre ved hjælp af massage. Og er du bosiddende i København, kan du med fordel vælge Harmoni & Balance.

Hvem er Harmoni & Balance?

Harmoni & Balance er en klinik i Valby, ejet og drevet af Charlotte Birch Christensen som er uddannet sygehjælper, klinisk akupunktør og afspændingspædagog, også kaldet psykomotorisk terapeut.

Der ud over underviser Charlotte i krop og motion, og har arbejdet med mennesker i alle aldergrupper gennem hele sit professionelle virke. Uanset din baggrund, din alder, eller dine problemers karakter og omfang er du således i trygge og sikre hænder hos Charlotte, som altid vil søge at tilpasse massagen til dine individuelle behov.

Charlotte bruger sin viden om kroppen fra sin uddannelse som psykomotorisk terapeut og sit almene kendskab til mennesker fra sin lange praktiske erfaring. Når du lægger dig på briksen hos Charlotte fra Harmoni & Balance kan du være sikker på at du får en behandling som passer præcis til dig.

Charlotte har særligt fokus på den naturlige afspænding og vil derfor hjælpe kroppen til selv at gøre det meste af arbejdet. Det betyder at du ikke skal være bange for smertefulde eller ubehagelige strøg som bare får dig til at spænde endnu mere op.

Hos Harmoni & Balance får du øget velvære og mere energi i hverdagen gennem en omsorgsfuld, lydhør og opmærksom massage, som fjerner stress symptomer og hjælper krop og sjæl til at hele. Med regelmæssig massage hos Charlotte hos Harmoni & Balance kan du således holde din stress på afstand og dermed få det nødvendige overskud til at bearbejde den.

Du kan læse mere om massage mod stress, og bestille tid til en velgørende massage behandling hos Harmoni & Balance, på hjemmesiden harmoni-balance.dk.

Flere Nyheder