Skriv til maleren på Amager, når telefonen er lukket

02 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke alle firmaer, der har døgnåbent, og man behøver jo ikke have en bemanding på alle døgnets 24 timer, for det kan jo være, man ligger inde med et produkt eller en service, hvor der ikke er det store bud efter det midt om natten eller lignende.

For eksempel er det nok begrænset, hvor mange mennesker der ringer om natten til https://malerfirmaamager.dk/ for at høre ad på et tilbud, har spørgsmål eller vil have svar på nogle ting, hvorfor det vil være penge ud af vinduet at have ansatte ved telefonen i den periode.

Man maler jo sjældent også om natten, da lyset ikke er særligt godt, og hvis man ikke har kunder i udlandet, hvor det er dag, mens det er nat hos os, så giver det slet ikke mening at have meget åbent.

Så der vil naturligt være lukketider og måske hele lukkedage, hvor man ikke kan få fat i maleren på Amager.

maler amager

Kontakt alligevel maleren på Amager, når der ikke er telefontid

Men derfor kan man måske ligge lidt søvnløs om natten, fordi det malerarbejde er led i et større renoveringsprojekt, som skal passe sammen med andre enkelte dele, eller man bare er den type, som der vågner tidligt og vil have noget ud af dagen.

Men så ser man, at der ikke er åbent ved telefonerne hos den maler på Amager, som man gerne vil have fat i.

Man kan vælge at vente, til telefonerne åbner, men hvis man gerne vil formulere sig, mens det står friskt i erindringen, så kan det nok bedst svare sig at skrive til dem online via deres mail eller ved at udfylde deres kontaktformular.

Dog kan man så ikke forvente, at de svarer med det samme, men så ved man, at man har kontaktet dem, og så svarer de nok hurtigst muligt.

Flere nyheder