Søger du en dygtig anlægsgartner?

24 november 2020
Anne-Mette Hansen

Hækkeklipning? Græsslåning? Nye højbede? Eller en fin fliseterrasse? Du kan hyre en anlægsgartner til mange spændende opgaver. Det er helt op til dig, hvad du skal have lavet i netop din have.

Men hvordan vælger du den bedste anlægsgartner i netop dit område? Læs med her og få gode råd til at vælge en fornuftigt anlægsgartner.

3 gode råd til at finde din anlægsgartner

At vælge en dygtig håndværker eller havemand kræver nogle overvejelser. Tænk gerne og disse tre ting, inden du går ud og hyrer din anlægsgartner. Husk også på, at den første og den billigste ikke nødvendigvis er den bedste.

1. Hvilke haveopgaver har du? 

Drejer det sig om et stort haveprojekt? F.eks. en ny hæk, ny græsplæne eller en stor terrasse? Eller søger du en anlægsgartner, der løbende skal kunne vedligeholde din have? Eller måske begge dele?

Sæt dig gerne ned og tænk over, hvilke opgaver der skal udføres – og hvilke idéer du har til haven.

2. Hvad er dit budget?

Hvad vil du betale? Skal du have lavet et større haveprojekt, er det en god idé at henvende dig til to forskellige anlægsgartnere og få et tilbud fra hver af dem. Er priserne nogenlunde tilsvarende, så kan du godt regne med, at det er markedsprisen for dit projekt. Men varierer tilbuddene meget fra hinanden, så bør du bede om et tilbud fra en tredje anlægsgartner. 

Få f.eks. et tilbud fra denne anlægsgartner: http://skibbildanlaegsgartner.dk/ 

3. Referencer og anbefalinger

Haveprojekter er ofte store og dyre. Og selv hvis du bare skal have en til at klippe din hæk, kan det betyde meget, hvordan resultatet ender med at se ud. Derfor er det en god idé at læse anmeldelser på anlægsgartnerens hjemmeside og se efter, om firmaet har nogle gode referencer fra tilfredse kunder. 

Tænker du over disse tre punkter, inden du hyrer din anlægsgartner, ender du helt sikkert ud som en tilfreds kunde og med et flot resultat.

Flere Nyheder