Tilkald kloakservice, når der er bøvl med afløbet

20 oktober 2019
admin

Hvis der opstår problemer med din kloak eller med afløbet, bør du hurtigst muligt tilkalde en dygtig kloakmester. Du kan for eksempel kontakte Lihn’s Kloak for hurtig udrykning og fin, personlig service. Lihn’s Kloak yder kloakservice i Vanløse, og tilbyder en række forskellige ydelser. I det følgende kan du læse om et lille udvalg af disse.

Højtryksspuling – en service fra Lihn’s Kloak

Højtryksspuling har mange formål et af dem er spuling af kloak ved tilstopning. Når en kloak er tilstoppet, vil dette som oftest manifestere sig derved, at vandet løber meget langsomt ud af vasken, eller at det klukker når det løber ud. Du vil også iagttage, at vandet i toilettet stiger op imod kanten, når du skyller. Og afløbene i dit badeværelses gulv vil typisk lugte rigtig grimt af kloak, på grund af tilbageløb forårsaget af tilstopning.

Tilstopning kan skyldes mange forskellige ting, for eksempel fremmedlegemer (hvis nogen for eksempel har forsøgt at skylle et hygiejne bind ud i toilettet), aflejringer af fedt eller snavs, rødder fra træer og buske, som er trængt igennem rørledningen, eller rotter og deres efterladenskaber. Lihn’s Kloak kan tilbyde højtryksspuling af dine rør og kloakker for at fjerne årsagerne til tilstopningen.

Hjælp ved vandskader

Er skaden sket, og er der opstået oversvømmelse i dit hjem, kan Lihn’s Kloak træde til med kort varsel og yde hurtig førstehjælp til din vandskadede bolig. Det er vigtigt, at arbejdet igangsættes kort tid efter at vandskaden er opstået – især når der er tale om kloakvand, som kan forårsage sygdomme og infektioner.

Vandskade kan generelt give problemer med indeklimaet, da fugt aflejringer giver gode vækst betingelser for eksempelvis skimmelsvamp. Lihn’s Kloak kan forestå hurtig og effektiv bortskaffelse af vandet, grundig tørring, og oprydning og rengøring, som kan forebygge disse dårligdomme.

Du kan læse mere om Lihn’s Kloaks ydelser og services på lihn-kloak.dk

Flere Nyheder