Tjek de specifikke referencer ud, når du skal vælge din næste tømrer

26 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Det smarte ved et tømmerfirma er jo, at de har noget konkret at kunne vise frem, når de har lavet noget, som en kunde er glad for.

Og med de digitale muligheder er der jo mange muligheder for at udbrede disse eksempler, så andre kan se, hvad man er god til – så længe kunden giver tilladelse til at dele det, man har lavet for dem, og man ikke deler personfølsomme informationer.

Men man deler jo ikke bare de ting for at blære sig eller for at vise kollegaerne og konkurrenterne, hvad man render og laver.

Man vil jo gerne vise det som fremtidige referencepunkter til kommende kunder, der overvejer at vælge ens firma til at lave tømreropgaver for en.

Sådan et sted kunne være https://www.tf-oe.dk/ydelser , og de har netop gjort det smart ved at vise frem, hvad de har lavet tidligere.

En tømrer viser eksempler på, hvad man kan lave

Der findes næsten ikke nogen bedre anbefaling end den, som man kan se ved selvsyn, når man leder efter en tilsvarende opgave, man gerne vil have lavet – det skulle da lige være en mundtlig overlevering fra en, som man har tiltro til.

Så lad os sige, at du skal have lagt nyt tag på dit hus; så kan du gå ind på referencedelen på tømrerfirmaets hjemmeside her og se, hvordan de tidligere har lavet sådan et arbejde.

Så kan man som potentiel kunde for det første se, at de kan finde ud af at lave den slags, og så kan man være lidt mere i trygge hænder og spørge ind til, om de kan hjælpe en selv med nyt tag, hvor man bor.

For man har nok et specifikt ønske til ens tag, og ens mål til taget er også meget specifikt, men nu har man med egne øjne fået syn for sagn, at man har fat i de rette folk her.

Flere Nyheder