Vil du have dit hjem bedre isoleret?

Det er ved at være den tid på året, hvor der bliver behov for, at der bliver skruet lidt mere op for varmen. Og det er noget, der også vil kunne ses på ens energiregning. Dog er der flere, der sagtens kan minimere den energiregning, hvis blot de sørger for, at deres hjem er ordentligt isoleret. Ofte er det nemlig sådan, at der strømmer en masse varme ud, mens kulden bliver ved med at strømme ind. Og så skruer vi blot mere op for varmen, og så er man ude i en ond cirkle, hvor det aldrig nogen sinde føles som om, at der bliver lunt og rart inde i hjemmet, som ellers gerne skal være komfortabelt at opholde sig i – og så skal man ikke fryse.

 

Måske er dine vinduer ikke i den bedste stand

Er det noget, som du kender til? Så kan det være, at du skal tage et kig på dine vinduer. Hvis de efterhånden har mange år på bagen, kan det nemlig være nogle store syndere. Hvis rammen for eksempel er af træ, kan det være, at den efterhånden er ved at være rådden, hvorfor den ikke er tæt længere, det kan være, at fugen er i stykker, at glasset kun består af nogle få og tynde lag eller, at det er punkteret. Uanset hvad, så findes der i dag nogle ruder, der er både miljøvenlige og energirigtige, og det betyder, at du slet ikke behøves at skrue så meget op for varmen.

 

Få skiftet dine vinduer nær Frederikssund

Mærker du en kold brise fra dine vinduer? Så kan det altså være, at det er ved at være tid til, at du kontakter en professionel tømrer, der kan hjælpe dig med at få skiftet dine vinduer i hele dit hjem og eventuelt også dine døre. Læs mere om en dygtig tømrer og snedker i Frederikssund her.